Uluslararası iş birliklerine ve hareketliliğe hazır mısınız? EELISA Toplulukları 2. Çağrısı açıldı!

Etkinliğimize davetlisiniz: EELISA Toplulukları - Proje Önerisi Yazımı ve Yönetimi

Tarih: 12 Nisan 2023 Çarşamba
Saat: 15.00-16.00
Mekan: ZOOM & İTÜ EELISA YouTube kanalı

Kayıt olun!

EELISA Toplulukları 1. Çağrısı Temmuz 2022’de yayınlanmış, çok sayıda öğrenci, akademisyen ve idari personel EELISA Topluluklarının sunduğu fırsatlardan yararlanmıştır. EELISA Toplulukları 2. Çağrısı ise başvurulara açılmış olup son başvuru tarihi 30 Nisan 2023’tür.

EELISA Toplulukları kapsamında sunulan hareketlilik, fon ve diğer fırsatlarla ilgili 22 Mart'ta düzenlenmiş olan Bilgi Günü’ne katılamadıysanız, etkinliğin kaydına bağlantıdan ulaşabilir ve ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Bilgi Günü’nün devamı niteliğinde olan, 12 Nisan'da gerçekleşecek yeni etkinliğimizde ise 1. çağrıda kabul görmüş projeleri birlikte değerlendirip proje önerisi yazımı ve yönetimi hakkında deneyim paylaşımı yaparak daha fazla İTÜ’lünün başvurularına kabul almasını amaçlamaktayız.

Program:
15.00-15.10: EELISA Avrupa Üniversitesi Topluluk Çağrıları - Doç. Dr. Emrah Acar
15.10-15.30: EELISA Toplulukları 1. Çağrısında Kabul Görmüş Projeler - Dr. Burcu Bulut
15.25-15.50: Deneyim Paylaşımı | Proje Önerisi Yazımı ve Yönetimi - Doç. Dr. Aslı Çalkıvik
15.50-16.00: Soru-cevap